Møbelskruer bauhaus

Häfele møbelskrue 5x50mm | BAUHAUS

Se det store udvalg af Møbelbeslag & tilbehør online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Køb Møbelbeslag & tilbehør her.

Møbelskrue med cylinderformet hoved, som skal skrues i med en sekskantet skruetrækker.Produktinformation:Mål: 5 x 50 mm (Ø x L)

Møbelbeslag og tilbehør – Køb online – Bauhaus

… ligesom at du blandt andet kan finde et bredt udvalg af alt fra gipsskruer og rustfri skruer til franske skruer, betonskruer og møbelskruer.

Se det store udvalg af Møbelbeslag & tilbehør online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Køb Møbelbeslag & tilbehør her.

Stabilit samleskrue 30-45 mm hvid/brun | BAUHAUS

Selvskærende skrue i galvaniseret stål, der er egnet til fastgørelse af møbelgreb og møbelknapper. Produktinformation: Materiale: galvaniseret stål …

Samleskruer fra stabilit, der passer til forskellige tykkelser og har to forskellige farver.Vælg den farve og tykkelse, der passer bedst til dit projekt eller arbejde.Produktinformation:Farve: hvid/brunTrætykkelse: 30-39 / 36-45 mm

Skruer – Køb bl.a. franske skruer og gips skruer – Bauhaus

Maskinskrue med fladt forsænket hoved og med lige kærv. Maskinskruen passer til møtrikken M6. Skruen er af materialet messing.

Se det store udvalg af Skruer online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Køb Skruer her.

Stabilit gevindskrue M4x25-30 mm | BAUHAUS

Selvskærende skrue i galvaniseret stål, der er egnet til fastgørelse af møbelgreb og møbelknapper.Produktinformation:Materiale: galvaniseret stålStørrelse: M4 x 25-30 mm

Ruko skrue M5 x 90mm rustfrit look | BAUHAUS

Hylstermøtrik messing med lige kærv M4 4 stk. – Bauhaus

Hylstermøtrik messing med lige kærv M4 4 stk. | BAUHAUS

Hylstermøtrik der er lavet af messing, som har et lige kærv. Ideel til det dekorative formål.Produktinformation:Passer til M4 maskinskrueAntal: 4 stk. 

Stabilit monteringsbøsning M5-M10 4 stk. – Bauhaus

Maskinskrue Messing M6x60 | BAUHAUS

Maskinskrue med fladt forsænket hoved og med lige kærv. Maskinskruen passer til møtrikken M6. Skruen er af materialet messing. Produktinformation:Længde: 60 mmTykkelse: 6 mmAntal: 4 stk.Passer til møtrikken M6

Keywords: møbelskruer bauhaus