Online eksamen ku

Digital Eksamen – Københavns Universitet

Du er på vej ind i den digitale prøveportal for – Københavns Universitet

14. dec. 2020 — Som udgangspunkt afholdes eksaminer på KU som skriftlige prøver i lokaler på universitetet, de såkaldte stedprøver. Da coronarestriktionerne …

Digital Eksamen

KU: Derfor fanger vi flere studerende i snyd under corona

Den beslutning, der kommer til at have indvirkning på flest studerende er, at alle eksaminer med fysisk fremmøde skal omlægges enten til online eller skriftlige …

Det har været for nemt at snyde, fordi eksamensformerne ikke blev tilpasset til den nye virkelighed under corona, siger KU.

Studenterrådet ved KU – Facebook

Facebook

19. aug. 2019 — På AAU bruges digital eksamen til mundtlige eksamener og skriftlige stedprøver, og der er lignende processer på AU og KU.

CORONA-NYTKU har truffet beslutninger om en masse ting ift. corona. Den beslutning, der kommer til at have indvirkning på flest studerende er, at alle…

Sådan fungerer den digitale eksamen på AU, AAU og KU

16. dec. 2021 — Flere eksaminer bliver digitale efter protester fra studerende, der frygter den stigende smittefare.

Flere danske universiteter er begyndt at bruge digitale eksamener. På AAU bruges digital eksamen til mundtlige eksamener og skriftlige stedprøver, og der er lignende processer på AU og KU.

Efter protester: Fakultet rykker eksamener online – Uniavisen

Efter protester: Fakultet rykker eksamener online

15. dec. 2021 — Tirsdag gav Uddannelses- og Forskningsstyrelsen KU og andre uddannelsesinstitutioner mulighed for at rykke eksaminer online.

Flere eksaminer bliver digitale efter protester fra studerende, der frygter den stigende smittefare.

Psykologistuderende på KU protesterer mod fysiske …

16. dec. 2021 — … muligt for de videregående uddannelser at afholde online eksamener. … Københavns Universitet har nemlig besluttet, at de studerende på …

Studerende klager over smitterisiko: Nu må de komme til … – DR

Studerende klager over smitterisiko: Nu må de komme til online eksamen | Indland | DR

Det fulde online kursusforløb målrettet dit studie og din eksamen i Endokrinologi og Reproduktion. Videopakke på AspiriPlay. Se alle videoer hvor du vil, …

Det bliver nu muligt for de videregående uddannelser at afholde online eksamener. Men langt fra alle planlægger at benytte muligheden.

MEDICIN/KU – Rabatpakke – 1. eksamen (Efterår) – Aspiri

Vi har oprettet en rabatpakke, hvori vi har samlet eksamenskurserne rettet mod din første eksamen. Det er en unik mulighed for at tilmelde dig kurserne allerede nu og samtidig spare penge. 
Bemærk, at pakken bliver lukket, når første kursus afholdes, eller hvis bare et kursus bliver udsolgt. 

Afdragsordning
Du har mulighed for at vælge vores rentefri afdragsordning, hvor du betaler en mindre del af pakkeprisen ved tilmelding og stadig får hele rabatten. 
Husk, at jo længere tid du venter med at tilmelde dig pakken, des større er det første afdrag. Den samlede pakkepris er dog den samme uanset, hvornår du tilmelder dig.

Keywords: online eksamen ku, ku online eksamen