Sæt usædvanlige ønsker på din ønskeseddel

Er du en af de mange mennesker, der simpelthen aldrig ønsker dig noget som helst? Det er måske nærmest et mareridt, når andre efterspørger en ønskeliste til jul og din fødselsdag. Så kan det være, at du skal til at tænke lidt mere utraditionelt og sætte usædvanlige ønsker på ønskesedlen. Men hvilke ønsker kan det være? Det kan du få inspiration til lige her. 

Det kan godt være, at din familie og dine venner vil undre sig over din ønskeseddel. Men så kan de da i det mindste ikke klage over, at du aldrig kommer med nogen ønsker.

Ønsk dig et væghængt toilet

Har du længe gået og tænkt, at du godt kunne tænke dig at have et væghængt toilet i stedet for et helt almindeligt toilet, der er skruet fast i gulvet? Hvorfor så ikke sætte det som et ønske på ønskesedlen? Det er naturligvis en gave, der ikke er helt billig. Men så kan du ønske dig et tilskud til det i form af et gavekort eller kontanter.

Sæt fliser til terrassen på listen

Hvis du har planer om, at du vil lave en terrasse med fliser, kan du også sagtens sætte dem på listen. Du bør finde ud af hvilke fliser, du ønsker at bruge og angive et link til, hvor folk kan finde dem henne. Herefter kan de glade gavegivere enten investere i et gavekort til fliserne eller købe et par kvadratmeter af dem alt efter deres budget.