Skal du i gang med at indrette terrassen?

Trænger din terrasse til en opdatering, eller har du slet ikke gjort noget ud af den endnu i forhold til indretningen? Så er det på tide, at du giver dig i kast med dette projekt, så du kan nyde sommeren ude på din terrasse. Læs med videre her og find tips til indretning af din terrasse.

Start med at måle din terrasse op

Før du går for meget i gang med indretningen af din terrasse, er det en god idé at starte med at måle den op. På den måde får du et overblik over, hvor meget plads du har at gøre godt med. Dette er et stort plus, da du herved nemmere kan købe møbler og så videre til terrassen. Du kan vælge at tegne terrassen med målene på et papir, hvorefter du kan tegne, hvor de forskellige ting skal stå. 

Find de rette møbler

Når du har målt terrassen op, kan du gå i gang med at finde ud af, hvilke møbler du gerne vil have på terrassen. Husk at kigge på møblernes mål og selve tegningen af din terrasse, så du ikke ender med at købe møbler, der ikke er plads til.

Gør din terrasse hyggelig

Du kommer helt sikkert til at tilbringe en masse tid på terrassen. Derfor bør den også være hyggelig. Det kan du for eksempel gøre med hjælp fra hyggelig belysning, planter, tæpper, puder og så videre. Leder du efter fine puder, kan du tage et kig hos MAKE nordic.