Trænger du til lidt forandring i stuen?

Kender du det, du kan pludselig få en fornemmelse, eller måske en indskydelse der fortæller dig, at der skal ske noget nyt. Du er groet fast i den samme indretning i hjemme, og der har set ud på den samme måde i flere år. Det er tid til forandring og fornyelse, et friskt pust – men hvordan får du det?

Du bør starte med hjemmets primære rum. Hjertet. Stuen.

I de fleste hjem er stuen samlingspunktet og det sted, der slappes af, tages gode snakkes, spilles brætspil, hygges om en god film og meget andet – det er derfor et rum, der opfylder mange behov.

 

Gør noget ved den gamle sofa

Derfor er det også vigtigt, at lige præcis stuen er spændende, hyggelig og giver dig en god fornemmelse. Start derfor med at tage et kig på det primære møbel i stuen – din sofa. For hvad er en stue uden en sofa?

Blot ved at udskifte din sofa kan du opleve en markant forandring i rummet. Den udgør noget helt essentielt, og vælger du pludselig, at den skal bestå af et andet materiale, være større eller mindre eller måske have en frisk farve, vil udtrykket i hele rummet ændre sig.

Og så er der faktisk ikke behov for yderligere investeringer.

 

Hvad med en frisk farve?

Og heldigvis for dig findes der et meget bredt udvalg af sofaer, hvorfor der helt sikkert er en model, der kan tilgodese dine behov – både hvad angår den stil, du fører eller gerne vil føre i dit hjem og de behov, den skal opfylde. Klik her og bliv inspireret.

Hvis du er modig og trænger til farve, er der også flere gode bud. Oplev for eksempel den friskhed en skøn karry-gul vil bringe, den dybde en mørk blå kan give og den minimalisme, som en sart grå kan tilføre rummet.